آشپزخانه اطعام نیازمندان کردستان افتتاح شد

[ad_1]

ایسنا/ کردستان همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان، آشپزخانه اطعام نیازمندان در سنندج و سایر شهرهای کردستان افتتاح شد.

رضا طوسی در مراسم افتتاح آشپزخانه اطعام نیازمندان اردوگاه علی بن ابیطالب(ع) گفت: این آشپزخانه همزمان با اولین روز ماه مبارک رمضان و تا پایان ماه مبارک رمضان آغاز به کار کرد. ، تهیه و طبخ غذای نیازمندان در این مکان شوید.

وی افزود: بر اساس برنامه ریزی انجام شده از طریق این آشپزخانه روزانه 1500 پرس غذای گرم طبخ و بین خانواده های تحت حمایت سنندجی توزیع می شود.

طوسی بیان کرد: همزمان این آشپزخانه در شهرهای دیگر استان نیز نصب شده و روزانه در مجموع 6 هزار پرس غذای گرم از طریق این آشپزخانه ها تهیه و بین مشتریان استان توزیع می شود.

وی ادامه داد: قرار است تا پایان ماه مبارک رمضان 180 هزار پرس غذای گرم و 30 هزار سبد کالا بین مشتریان توزیع شود.

مدیرکل کمیته امداد استان کردستان ترویج سنت حسنه انفاق و انفاق و زمینه سازی مشارکت حداکثری مردم و نیز جهت دهی به امور خیریه و آرای مردم را از دیگر اهداف ایجاد این آشپزخانه برشمرد. . .

وی افزود: در ماه رمضان سال گذشته 123 هزار پرس غذای گرم و 23 هزار سبد کالا بین نیازمندان کردستان توزیع شد.

انتهای پیام

[ad_2]
Source link

درباره ی admin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.