اجرای اولین رویداد چشایی و ارزیابی حسی قهوه

[ad_1]

اجرای اولین رویداد چشایی و ارزیابی حسی قهوه

انجمن علمی دانشجویان صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد اولین رویداد «ارزیابی طعم و حسی قهوه» را برگزار می کند.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این کارگاه از 15 تا 16 اسفندماه برگزار می شود که در روز اول به صورت مجازی برگزار می شود. در این روز، دکتر زائرزاده (دکترای صنایع غذایی) درباره «وضعیت و اهمیت ارزیابی حسی و مزه. ارزیابی حسی و طعمی از دیدگاه بیولوژیکی قهوه ارزیابی معطر و حسی» صحبت می کند. دکتر. مهدویان (دکترای شیمی مواد غذایی) با موضوع “آشنایی با فرآیند فرآوری قهوه فوری و خواص معطر و حسی آن” و دکتر معین فرد (دکترای شیمی مواد غذایی) بر روی “بررسی تغییرات حسی در قهوه در طول فرآیند برشته کردن، تاکید بر ترکیبات شیمیایی موثر صحبت می کند.”
ضمناً در روز دوم کارگاه و مسابقه تست طعم و ارزیابی حسی قهوه به صورت حضوری برگزار می شود و علاقه مندان برای شرکت و کسب اطلاعات بیشتر می توانند به آدرس @mh_nasehi پیام دهند.
انتهای پیام

[ad_2]
Source link

درباره ی admin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.