[ad_1]
به همت همراه اول، بیست و هفتمین کنفرانس بین المللی کامپیوتر برگزار و برگزیدگان اولین جایزه پایان نامه سال مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات جوایز خود را اهدا کردند.
به گزارش ایسنا، حمید بهروزی – قائم مقام مدیرکل همراه اول – پنجشنبه پنجم اسفندماه در اختتامیه بیست و هفتمین کنفرانس بین المللی کامپیوتر هشت حوزه مختلف پژوهشی علوم کامپیوتر در دانشگاه. تهران در سخنانی با موضوع «تحول دیجیتال در تلفن همراه اول» گفت: به طور کلی تحول دیجیتال حداقل از دو مولفه «دگرگونی در شبکهها و سیستمهای حامی دیجیتالیسازی فرآیندهای کسبوکار» و «تحول در این فرآیندهای تجاری» تشکیل شده است. ” خودشان.”
توضیح دهید که چرا اولین پیشگام موبایل در تحول دیجیتال بود
اساتید دانشگاه صنعتی شریف با اشاره به مدل های جدید کسب و کار اپراتورها گفت: موسسه مکنزی اعلام کرده است که تحول دیجیتالی اپراتورها به معنای پایان معماری بسته در اپراتورهای سنتی است. در مدل کسب و کار جدید، اپراتورها، پلتفرمهای باز و APIهای با دسترسی آسان نقش مهمی در پشتیبانی از توسعه خدمات برند خود اپراتور و خدمات شخص ثالث خواهند داشت.
وی ادامه داد: تحول دیجیتال همچنین تأیید می کند که شرکت های مخابراتی باید سبد خدمات خود را برای ارائه بسته های جدید خدمات دیجیتال باز کنند. این امر از طریق دسترسی به بازارهای عمودی جدید با پتانسیل رشد درآمد بالا به دست می آید.
معاون مدیر عامل اولین تغییر در تجربه مشتری، ظهور فرصت های جدید مبتنی بر داده ها، همکاری های جدید و بهبود در اپراتور، چابکی و نوآوری بیشتر، تخصص و تقویت فرآیندها و عملیات، مزایای تحول دیجیتال برای اپراتورها است.
بهروزی نیات اپراتورها در تحول دیجیتال را بر دو نوع «زیرساخت» و «خدمات» دانست و با اشاره به محتوای انجمن مدیریت از راه دور گفت: اپراتور بسته به نیاز جامعه هدف میتواند یکی از آنها را داشته باشد.
قائم مقام مدیرکل همراه اول همچنین درباره اهمیت پیش بینی فناوری های نوین مانند هوش مصنوعی در تعیین مسیر تحول دیجیتال گفت: هوش مصنوعی در امنیت سایبری، کمک هوش مصنوعی به متوارس، گسترش خودروهای خودران و … . روشن شد
این استاد دانشگاه صنعتی شریف اولین همراه در زمینه «توسعه پلتفرمهای کاربردی و خدماتی مانند Ovano، Shad، Rubika، Magnifier و غیره» و همچنین «توسعه پلتفرمهای زیرساختی برای اکوسیستمهای دیجیتال مانند بسترهای اینترنت اشیا» است. , هوش مصنوعی و … »پیشگام در تحول دیجیتال.
اهدای جوایز به نفرات برتر اولین نشست پایان نامه دکتری مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات.
سپس در این مراسم، وحید شاهمنصوری، رئیس مرکز تحقیقات و توسعه سیار اول، سه هدف این مرکز شامل «بومیسازی»، «نوآوری» و «تحقیق و توسعه» را تشریح کرد. بومیسازی نیازهای فناورانه، تجهیزات و سیستمها، ایجاد اکوسیستم نوآورانه همراه اول، توسعه خدمات دیجیتال و بسترهای هوشمند، تحقیق و شناسایی فناوریهای نوظهور و فناوریهای ICT، پشتیبانی از تولیدکنندگان و شرکتهای فناوری محلی، ارتباطات نظارتی اطلاعات و ارتباطات اکوسیستم فناوریها، همکاری با مراکز تحقیقاتی و آکادمیها، توسعه همکاریهای علمی منطقهای و بینالمللی، ایجاد آزمایشگاههای تخصصی و اطلاعاتی و… بخشی از مأموریتهای ما است.
رئیس مرکز تحقیقات و توسعه سیار اول همچنین درباره طرحهای پژوهشی و دانشگاهی این مرکز گفت: «پروژههای تحقیقاتی سیار»، «هستههای پژوهشی»، «نوآوریهای باز»، «پشتیبانی نخبگان» و «فعالیتهای علمی و عملی». قبل از آنها تلاش می کنیم تا دانش آموزان مستعد را شناسایی کنیم، کیفیت پایان نامه های دانشگاهی را ارتقا دهیم، از پتانسیل اساتید و مدرسان دانشگاه، اجرای طرح های عملی و پژوهشی، همکاری با دانشگاه و ایجاد نقشه در اکوسیستم تحقیقات صنعتی استفاده کنیم.
وی همچنین گزارشی آماری از رویداد «نخستین جایزه پایان نامه سال مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات» که در این مرکز همایش با همکاری انجمن کامپیوتر ایران برگزار شد، ارائه کرد و خاطرنشان کرد: کمیته علمی تشکیل شده است. حدود اواسط بهمن ماه امسال با 70 نفر از اعضای هیات علمی برای نهایی شدن فهرست داوران تماس گرفته شد و 42 استاد از دانشگاه های مطرح کشور در جلسات ارزیابی شرکت کردند.
شاه منصوری ادامه داد: تمامی مدارک در 28 بهمن ماه برای قضات ارسال شد و داوری در سوم اسفندماه انجام شد.
به گفته وی توزیع کیفی پایان نامه های دکتری شرکت کنندگان 75 درصد عالی، 20 درصد بسیار خوب و 5 درصد خوب بوده است. دلدار به ترتیب از دانشگاه تربیت مدرس بود که توانستند مقام های اول تا سوم این مسابقات را کسب کنند.
بر اساس این گزارش، جوایز در نظر گرفته شده برای اولین نشست تجلیل از رساله دکتری مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات به برگزیدگان به ترتیب به مبلغ 20، 15 و 10 میلیون از نفرات اول تا سوم اهدا شد.
پایان گزارش تبلیغاتی
Source link